Чухал - бухал, че пее

вид чухал - бухал малък размер, дължина, която е от 16 до 21 cm Теглото на тази птица не надвишава 120 грама..Въпреки малкия си размер, в обхвата на крилата му е 50 см. Цветът му е скромен, предимно сиво-кафяво.Понякога можете да намерите индивидите червеникав цвят.Повечето сови имат тъмни ивици и ленти, което им помага да се слее с кората на дърветата.На главата си е две доста големи пера къси уши, че когато водят поотделно от друго възход и приличат на нещо като рога.Клюнът и ноктите са тъмно-кафяв цвят.Крака птици също имат надолу палто (с изключение на пръстите).

Що се отнася до околната среда, на вид чухал - сова, която предпочита да се смесва, често оскъдни гори, овощни дървета, свободно стояща в областите, изоставени градини.Тя може да бъде намерена в лозята.Това бухал не се страхува от човек, така че често се уреждат с него в непосредствена близост, като например в градските паркове.Чухал в Русия са склонни да бъдат мигрант.Най-често може да се види в южните части на страната, от западната гра

ница на езерото Байкал.През зимата може да лети в тропическите страни, като например в Африка, в района на юг от пустинята Сахара.

вид чухал - нощен бухал видове.През деня тя не може да бъде намерен.След зимуване пристига в началото на март в южната територията на Русия, и в средата на април, той вече може да бъде намерен в останалата част на страната.На неговото пристигане може да бъде намерена в първата тиха нощ, когато тя започва да се даде брак с глас, който е монотонен Вик спокойни мъже в различни ключове.1 минути птица прави до 20 сигнали на звук напомнящ на "сън-сън."Именно поради тази причина, че този вид е получил името си.Освен да пее мъже могат да бъдат чути пее женския глас, който е много по-груба.

Както добродушен вид, който има вид чухал - Owl (. Вижте снимката по-горе), че никога не би си помислил, че това птиченце, ако е необходимо, е в състояние да изплаши врага.Така че, в защита на техните гнезда с пилета или когато наближава чужд обект, той се е вкопчил в една лапа над слота от дъното, с крила се разпространи широко, като пеперуда.По това време, главата й притисна към гърба на главата си назад и очите му стават фиксирани.Реваншът, тя продължава да е готов за атака по крилото.

По отношение на мощността-бухал вид чухал непретенциозни.Плячката му са малки животни, като гущери или жаби.В допълнение, храната си, са големи нощни пеперуди, бръмбари.Неговият лов тя прекарва в гъстата здрача.За пилета женски не е някаква специална селекция от храна.По време на инкубационния мъжкият храни женската полагането предварително уведомяване ловния си свирка.След като хване плячката, тя го изпраща от клюна до клюн, сякаш целува жена.Наред с другите неща, храна, вид чухал може да яде настъргани моркови, извара, елда.

По природа вид чухал - бухал duplegnezdik.Това може да отнеме толкова естествено, ниша и се заселват в кухините на кълвач.При липса на подходящо място за жилища могат да бъдат настанени в гнездо на свраки.Чухал снася яйцата си някъде в 30-те дни след пристигането им.В повечето случаи, съединител се състои от 4-5 бели яйца, много редки 6 яйца.Инкубационният период е малко повече от 20 дни.След раждането на храната пилета за тяхното хранене произвежда мъжки.Отклонения от гнездото на малкия вид чухал започват от 20 дни след раждането му.През този период семейството обединени и неделима, е разделен само през август преди полета.