Как да изтриете страница на Facebook напълно или временно?

Напоследък много потребители на социалната мрежа Facebook осъзнаха, че безразсъдно постави на обществен достъп до личните им данни.Но те могат да се възползват от различни мошеници в собствените си престъпни цели.Или, например, ние временно не искате да използвате Facebook и не искам да се получи писма от него, за да си електронна поща.Как да изтриете страница във Facebook - временно или за постоянно?

Settings Facebook ни позволи да се оттегли от социалната мрежа, за да се върне по-късно, или за постоянно.В първия случай, в профила си и всичките си записи ще бъдат невидими за неоторизиран на потребителите на мрежата, но винаги можете да се възобнови профила си под същото име и същата парола.Но ако изтриете профила си постоянно, всички данни, регистри и списъци с приятели, ще бъдат премахнати напълно.Ето защо, преди да изтриете страница на Facebook, добре проектирани вашето решение.

Така ние смятаме да започнем, как да се премахне временната страница на Facebook, има възможност да се върне в социалн

ата мрежа.Кликнете върху "Сметката" линия след това "Настройки на профила".Можете показва страницата "Настройки за сигурност."В долната част на страницата има ред "Деактивиране на профила", щракнете върху "Изтриване".Вие ще бъдете помолени за причините за напускане, като предлага няколко отговора.Можете да изберете един от тях, с които забраняват писмата с Facebook идва на електронната си поща (специална кутия в дъното, където ще трябва да се сложи "кърлежи").Но това, което трябва да се направи задължително, защото тя сложи край на втория кръг на върха, срещу надписа "Това е временна.Ще се върна. "Потвърдете вашето решение.Системата за сигурност за известно време, вие страдате - защото преди да изтриете акаунт в Facebook дори и временно, е необходимо да се гарантира, че заповедта за премахване идва от собственика на страницата.Следователно, системата ще поиска да въведете паролата си.Въведете го и потвърдете.Системата може да поиска паролата отново, и попълване на теста за човек - набор от две думи с цифри, написани така, сякаш в огледало изкривяващи.Това се прави, за да се защитят срещу ботове - човешкото око може да чете само тези надписи.Опитайте се да направите навън на теста за човек и да го въведете в полето.В резултат на това ще се покаже следното съобщение: "Вашият профил е деактивиран.За да възстановите профила си, влезте в профила си със стария си имейл адрес и парола "и ще се изрази надежда за бързо връщане към социалната мрежа Facebook.

сега погледнете как да изтриете страница на Facebook за всички.За да направите това, трябва първо да влезете в своя уеб страница, като въведете потребителско име и парола.След това кликнете върху "Профил" и "Изтриване на профила".Системата ще ви пита дали желаете да премахнете профил или страница завинаги, а вие сте сигурни, че това решение.Потвърдете избора си, като въведете паролата си и продължи с капитан.Ще се покаже: "Окончателно изтриване на профила".Потвърдете.Показва се следното вписване: "Вашата сметка е била отстранена ... (дата на изваждане)" и ще бъдат доставени до вас избора, за да потвърдите или отмените изтриването.Потвърдете и излизане от системата.

Но това не означава, че Вашата сметка вече е отишло завинаги.Може би утре ще промените мнението си, защото има случаи.Преди да изтриете профил на Facebook, системата дава две седмици, за да мислят.Това означава, че по време на тези две седмици, винаги можете да отидете на страницата си, като въведете потребителско име и парола.Там ще бъде една картина, която казва, че сметката скоро ще бъде изтрита.В рамките на две седмици, можете да отмените изнасяне и повторно използване на същата Facebook потребителско име и парола.Но ако този срок е изтекъл, вашият профил ще бъде елиминиран.Ако искате да възобнови този профил в социалната мрежа Facebook, трябва да се регистрирате за нея като нов потребител.