Student Visa в Нова Зеландия

абсолютно всеки гражданин, който иска да премине курс на обучение в Нова Зеландия време удължаване на три месеца или по-дълго, трябва предварително да се прилага към Министерството на труда и да получат студентска виза в Нова Зеландия, ако пребивава извън територията на държавата.

Ако дължината на вашия курс на обучение най-малко три месеца в срок, в този случай не е необходимо да се получи е студентска виза и се оставя да влезе в страната на стандартна туристическа виза и да премине през курс на обучение.

Студентите "виза за Нова Зеландия, издава за срок в зависимост от правилата, които се прилагат в посолството във вашата страна.Като цяло, това отнема около един до два месеца.Самият пакет от документи, необходими, за да започне да става за три до четири месеца преди очакваното влизане в страната.Необходими за виза

Документи:

1. Писмо от институцията на включване и осигуряване на жилища за периода на обучение, (тези документи ще бъдат изпратени след заплащане на обучение);

2.1 копие от трудов с

таж;

2.2 Удостоверение от образователна институция (ако вие се учите);

3. Удостоверение от банката за сметка имате пари, че имате необходимата сума пари в сметката.Ако обучението се заплаща, трябва да представи доказателство за плащане;
4 книги вашите полети с задължителни крайни срокове;
5. Passport, която трябва да приключи в тримесечен срок по-дълъг от срока, за която пътувате;
6. Трябва да попълните въпросник само на английски език (формата може да бъде взето в консулството Нова Зеландия);
7. Медицинското свидетелство за TB, ако ще да се учи повече от шест месеца;
8. Копия на някои документи, които потвърждават, че са си осигурили имота:
- апартаменти *
- машина *
9. Копия от официални документи, които показват вашата гражданско състояние:
- копие от удостоверение за сключен брак / развод *
- копие отраждане *
10. 2 снимки 3x4 см (черно-бял или цветен), подписано с другата на английски език;
11. Консулският таксата за издаване на виза;

Документи отбелязани zvёzdoy, нужда от одобрение, че нямат намерение да остане в Нова Зеландия, а вие материал предвиди необходимия период.Това ви дава по-голям шанс да има интервю с положителен резултат.

След като документите са в консулския отдел на посолството, моля свържете се с офицера Immigration по телефона за интервю.
Ако не разбирате всички нюанси, можете да се консултирате с офицера виза в консулството или по телефона.