Канадският Гражданство: кой и как може да го получи

САЩ и Канада - две страни на континента Северна Америка, където икономическото равнище е достатъчно висок, социалната защита на гражданите на развитите, но тъй като тези страни са добре дошли да имигранти.Въпреки това, в северната съседка на САЩ е все още по-предпочитана.Защо е така?Първо, можете да получите Canadian гражданство три години след получаване на статут на постоянно пребиваващ, докато в САЩ терминът обхваща пет години.За получаване на имигрантска виза за САЩ, е необходимо да имате близки роднини или да докаже, че да ви приложимостта на член 1 от Конвенцията за бежанците.Канада също има национален план, при които страната получава всяка година около двеста хиляди имигранти.

Но как да се получи канадско гражданство, както и дали то е необходимо, за да изгуби, бившият?The North American страната е добре, защото в него се признава двойното гражданство, което означава, можете да бъдете и двете граждани на Русия и Канада.Както вече бе споменато, първото условие за влизането в гражданство е три

годишно пребиваване в състояние на захранване на постоянно пребиваващ.През това време, няма да може да напусне страната, освен за кратки пътувания (ако работите в държавна институция) или екскурзии, придружени от съпруг / съпруга или майка / дете, които вече имат канадско гражданство.

успешно да получи канадско гражданство, не седнете и изчакайте, докато са изминали три години.В крайна сметка, в края на периода трябва да се съберат на пакет от документи, които потвърждават, че вече сте се усвояват в обществото и обществото на бъдещето на вашата страна.Въпреки това, писмен отчет, представен на Министерството на гражданството и имиграцията, трябва да представят удостоверение от постоянна работа, както и резултатите от изпитванията на познанието на два официални езика на страната: английски и френски език (IELTS или DALF, TCF, TEFAQ, TEF).

Но след като премине тестове и преминаване на всички необходими документи, не мисля, че канадското гражданство вече е в джоба ви.Търсещите работа Canadian гражданство, издаден учебник «Поглед към Канада», в която той се занимава с, подготовка за изпита.Той попита кандидат двадесет въпроси, свързани с историята, географията, политическа система и държавна структура на страната.За да бъдат допуснати до изпит, трябва да отговарят на определени параметри.

Първо, на възраст от осемнадесет до 59 години.Това не означава, че непълнолетните лица и на възрастните хора не дават Canadian гражданство.За децата това е достатъчно, за да поискат техните родители и възрастни хора просто освобождават от изпит.Естествено, ще трябва да плати държавната такса, да представи банкова карта, ако има такива - шофьорска книжка.Попълнете формата и прикрепете към него две фотографии, направени не по-късно от шест месеца преди подаване.Снимки трябва да отговарят на определени изисквания за тяхната обратна страна трябва да поставя печат фотограф, а вие - подпише.

принцип, заявлението за допускане до гражданството на Канада решен положително.Годишно ценните кора получава повече от 170 хиляди бивши имигранти.Все пак, ако имате криминално досие (особено през последните четири години, е вече живеят в страната), са в процес на разследване, което издава решение на депортиране или обвинени в особено тежко престъпление (война и срещу човечеството), че не е нужноняма шанс да стане гражданин на тази страна.