Cum pentru a șterge o pagină de pe Facebook complet sau temporar?

Recent, mulți utilizatori ai rețelei de socializare Facebook a dat seama că a pus imprudență privind accesul publicului la datele lor personale.Dar ei pot profita de o varietate de escroci în propriile lor scopuri criminale.Sau, de exemplu, noi temporar nu doriți să utilizați Facebook și nu doriți să obțineți scrisori de la el pentru a lui de e-mail.Cum pentru a șterge o pagină Facebook - temporar sau permanent?

Setări Facebook ne permite să se retragă din rețeaua socială, în scopul de a te întoarce mai târziu, sau permanent.În primul caz, profilul dvs. și toate înregistrările vor fi invizibile pentru utilizatori de rețea neautorizate, dar puteți relua oricând contul dvs. sub același nume și aceeași parolă.Dar dacă ștergeți profilul definitiv, toate datele, înregistrări, și liste de prieteni vor fi eliminate complet.Prin urmare, înainte de a șterge o pagină pe Facebook, bine conceput decizia ta.

Astfel, considerăm pentru a începe, cum să eliminați pagina temporar pe Facebook, avand posibilitatea de

a reveni la rețea socială.Click pe linia "Contul", apoi "Setări cont."Tu afișat pagina "Setări de securitate."În partea de jos a paginii există o linie "dezactiva contul", faceți clic pe "Delete".Veți fi întrebat despre motivele pentru părăsirea prin oferirea de câteva răspunsuri.Puteți alege una dintre ele, cu litere care interzic cu Facebook vine la email-ul (cutie speciala din partea de jos, în cazul în care aveți de a pune un "tick").Dar ceea ce trebuie făcut în mod necesar, pentru că a pus capăt în cercul al doilea pe partea de sus, vizavi de inscripția "E temporară.Mă întorc. "Confirmați decizia ta.Sistemul de securitate de ceva timp, voi suferi - pentru că înainte de a șterge un cont Facebook chiar și temporar, este necesar să se asigure că decizia de eliminarea vine de la proprietarul paginii.Prin urmare, sistemul vă va cere să introduceți parola.Introduceți-l și confirmați.Sistemul poate solicita parola din nou, și completați captcha - un set de două cuvinte cu numere, scrise ca și cum într-o oglindă denaturare.Acest lucru se face pentru a proteja de boti - ochiul uman poate citi doar aceste inscripții.Încercați să facă afară captcha și introduceți-l în cutie.Ca urmare, vă va afișa următorul mesaj: "Contul dvs. a fost dezactivat.Pentru a restaura contul conectați-vă cu adresa de e-mail și parola vechi ", și va fi a exprimat speranța pentru întoarcerea rapidă la rețeaua de socializare Facebook.

acum uita-te la cum să ștergeți o pagină pe Facebook pentru toți.Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați mai întâi în pagina dvs. web prin tastarea numele de utilizator și parola.Apoi, faceți clic pe "Cont" și "Delete Account".Sistemul vă va solicita cu privire la posibilitatea aveți de gând să eliminați un profil sau o pagină pentru totdeauna, si sunt sigur această decizie.Confirmați alegerea prin introducerea parolei și să continuați cu Captcha.Va afișa: "șterge definitiv contul".Confirmați.Afișează următoarea mențiune: "Contul dvs. a fost eliminat ... (data de îndepărtare)" și va fi livrat la tine alegerea pentru a confirma sau a anula ștergerea.Confirmați și ieșirea din sistem.

Dar acest lucru nu înseamnă că contul dvs. a trecut deja pentru totdeauna.Poate mâine te răzgândești, pentru că există cazuri.Înainte de a șterge un profil pe Facebook, sistemul vă oferă două săptămâni să se gândească.Acest lucru înseamnă că, în timpul acestor doua saptamani, poti sa te duci mereu la pagina dvs. tastând numele de utilizator si parola.Nu va fi o imagine care spune că contul va fi sters in curand.În termen de două săptămâni, puteți anula eliminarea și re-utiliza aceeași utilizator și parola de Facebook.Dar dacă această perioadă a trecut, profilul dvs. va fi eliminată.Dacă doriți să redeschidă profilul în rețeaua socială Facebook, trebuie să te înregistrezi pentru el ca un nou utilizator.