Cum pot șterge fotografii de aypada moduri diferite

Unele tablete de utilizatori din cauza muncii lor au de a face o mulțime de fotografii.De exemplu, dezvoltatorii de aplicații nevoie în fiecare zi pentru a păstra o mulțime de capturi de ecran de la iPad-ul.Se albume de obicei clutters deoarece ecranele sunt stocate în același loc în care fotografii personale.Din fericire, fotografii suplimentare destul de ușor pentru a șterge.

Deci, cum să ștergeți fotografii de aypada?

În primul rând, du-te la cererea dumneavoastră "Fotografii".Puteți accesa, de asemenea, imagini printr-un control al camerei iPad, atingând pictograma situat lângă butonul Opțiuni, sau treceți ecranul de la stânga la dreapta.

În continuare, selectați fila de fotografii care prezintă albumul pe care doriți.Dacă ați salvat o mulțime de imagini, puteți șterge, de asemenea, o singură imagine.Apăsați pe fotografie pe care doriți să o ștergeți.Acest lucru se va deschide în modul ecran complet.De acolo, pur și simplu puteți să faceți clic pe coșul de gunoi în colțul din dreapta sus al

ecranului.Dacă nu vedeți acest buton, apăsați pe mijlocul ecranului pentru a deschide bara de titlu.Vi se va cere să confirmați ștergerea de fotografii.

Ștergerea mai multor fișiere

Știi cum să eliminați o fotografie de la aypada masă?Acest lucru poate fi foarte util dacă faci în fiecare zi zeci de fotografii, încercarea de a obține o lovitură perfectă.Este, de asemenea un excelent mod de a economisi timp dacă aveți nevoie pentru a curăța o mulțime de spațiu pe iPad-ul, și conține sute de imagini stocate la momente diferite.

După pornirea cererii "Fotografii", pur și simplu selectați albumul care conține imaginea pe care doriți să-l ștergeți.Dacă nu sunteți sigur că fișierele necesare sunt localizate într-o anumită filă director în partea de sus a ecranului conține toate imaginile stocate pe iPad-ul.

Apoi apăsați butonul "Trimite" în colțul din dreapta sus al ecranului.Se pare ca un pătrat cu o săgeată care provine de la ea.În ecranul de întâmpinare de editare buton va transfera iPad-ul în modul de selecție multiplă.

După ce faceți clic pe "Submit", sunteți gata pentru a selecta fotografiile pe care doriți să le ștergeți.Pur și simplu faceți clic pe imagine va determina un cerc albastru cu o bifă pe ea.Continuați până când ați selectat toate fotografiile pe care doriți să le ștergeți.Când se face acest lucru, apăsați pe butonul roșu din partea de sus a ecranului.Vi se va solicita să confirme că doriți să ștergeți elementele selectate, iar imaginile vor fi eliminate de pe iPad.În acest ghid despre cum să eliminați fotografie din aypada poate fi considerată completă.Este mult mai ușor decât în ​​căutarea pentru fiecare imagine individual pentru a scăpa de el.

situat în programele

Nu toate imaginile pot fi șterse atât de ușor.Uneori se întâmplă ca atunci când instrucțiunile de mai sus nu ar fi scos din fotografie aypada.Cu toate acestea, este de asemenea destul de fixabil.De ce este acest lucru?

șterge imagini din fotografiile stocate sau Photo Stream, de exemplu, are o anumită specificitate.Unele dintre imagini, și cele pe care le copiați o pagină de la adresa de e-mail sau orice site care este încărcat automat de eticheta "fotografii salvate" (meniul inițial, iPad).

Pur și simplu click pe imagine pentru ao deschide, și apoi - pe pictograma "Delete", care apare în colțul din dreapta sus atunci când se încearcă pentru a afișa o de control fotografie.Pentru a termina treaba, apăsați butonul roșu mare "Șterge fotografia".Sau ușor apăsați oriunde pe ecran, dacă alegeți pentru a salva imaginea pentru a iPad-ul într-un alt dosar.

Foto Stream

Dacă utilizați programul de aypada - servicii foto si video, ar trebui să, de asemenea, să ia în considerare caracteristicile specifice ale acestora.Deci, atunci când imaginile sunt în fotografie Stream, acestea vor fi șterse din această aplicație de pe toate dispozitivele.Cum pot șterge fotografii de aypada în acest caz?

Deschideți albumul, faceți clic pe "acțiune" în colțul din dreapta sus, iar butonul roșu Delete apare în colțul din stânga sus al ecranului.Acum faceți clic pe fiecare fotografie pe care doriți să scapi de.Fiecare dintre ele vor fi verificate.După ce ați identificat imagini pentru a șterge, faceți clic pe "Ștergeți imaginile selectate".Dacă vă răzgândiți, puteți alege în schimb butonul "Cancel".