Untul de cacao: proprietăți de aplicare și utile

unt de cacao Practic toate familiar, utilizarea acestui produs în diferite domenii, datorită conținutului lor de o serie de substanțe utile, acizi grași (lauric, stearic, oleic, palmitic) și trigliceride.Ia-l de fasole întregi de copac cu același nume prin fermentarea și prăjirea, care este produs după separarea de coajă de bază.În funcție de cazul în care este planificată pentru a utiliza unt de cacao, utilizat în unele produse, se va în viitor, aceasta poate fi dezodorizat (eliminarea gust greu) sau naturale.Culoarea sa poate fi maro la galben pal.În ulei și-a exprimat cu tărie miros de cacao.Punctul său de topire este de la 32 la 35 ° C, 40 ° C, atunci când acesta devine transparent la 16-18ºC - dur și friabil.

cele mai utilizate pe scară largă în industria alimentară unt de cacao, aplicarea sa este asociată cu caracteristici excelente arome.Este materia primă de bază pentru lapte și ciocolată albă.Prin urmare, o persoană nu trebuie să se întrebe de unde sa cumpere unt de cacao, ne confruntăm cu ea

în fiecare zi, venind in orice magazin alimentar.Această tendință în consumul său este considerat un important.

pentru industria farmaceutică este de asemenea foarte important să untul de cacao utilizate în acest domeniu datorită faptului că acesta este considerat materialul cel mai potrivit pentru supozitor medicamentos.Și toate pentru că se topește la temperatura corpului.Astăzi, în medicină este folosit pentru a face lumanari analgezice, unguente medicinale.

Aplica untul de cacao pentru față Cosmetică, deoarece are o aroma placuta, structura catifelat, înmuiere proprietăți.Toate acestea au făcut un ingredient comun într-o varietate de facilități pentru îngrijirea pielii (loțiuni, săpunuri, creme).De asemenea, este utilizat pentru prevenirea vergeturilor in timpul sarcinii.Uleiul sine este considerat a fi o crema, se utilizează pentru tratamentul zilnic al pielii uscate sau crăpate și buzele.

ulei consumatoare, puteți face cu o varietate de boli.Cu el puteți reduce simptomele de artrita.Unele dintre componentele sale au un efect pozitiv asupra sistemului nervos și cardiovascular, reducând riscul diferitelor boli neurologice și ateroscleroza.Ea are un impact anti-cancer, de aceea este utilizat pentru prevenirea cancerului.El are un efect antitusiv puternic.Acesta poate fi folosit pentru dureri in gat, gripa, pneumonie.Acest produs ajută cu tulburări ale stomacului și intestinelor, varice, un colagog în colecistita.

Desigur unul dintre cele mai valoroase proprietăți ale uleiului este considerat a fi capacitatea sa de a îmbunătăți starea de spirit.În acest sens, îi aparține un antidepresiv puternic.Consumul de acest produs stimulează producerea de serotonina in organism.Această substanță este un neurotransmitator, lipsa ei conduce la o deteriorare de starea de spirit si depresie.În plus, uleiul conține teobromină.Acesta este considerat un stimulent puternic și poate îmbunătăți rapid starea de spirit, dilata vasele de sange ale creierului și a inimii, bronhiile, imbunatateste starea de spirit.