Cum să utilizați ulei de in pentru par

cunoscut faptul că uleiul de in este utilizat atât în ​​gătit și în tratamentul anumitor boli.Ulei de in cu succes foarte este folosit în produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii și îngrijire a părului.Conținutul ridicat de acizi grași esențiali, în ciuda opiniei dominante, perfect ajută la combaterea acneei si a altor leziuni ale pielii: eczeme, psoriazis, descuamare, pete.Acesti acizi grasi au actiune anti-inflamatoare, ceea ce reduce mâncărime și de arsură și ajută la combaterea leziuni ale pielii.Acesta este adesea folosit ca ulei de in pentru păr.Ulei

Semintele de in este lider în valoarea biologică a altor uleiuri comestibile.Acesta conține 46% din vitamina E, care este esențială pentru organismul uman, deoarece acesta nu va produce.În plus, există o mulțime de vitamina A și de acizi nesaturați.Mai întâi de toate, proprietățile benefice ale uleiului cauzate de conținutul de acizi grași: Omega-3, Omega-6 și Omega-9.Și dacă Omega-6 găsite în alte uleiuri vegetale, omega-3 se gaseste doar in u

lei de pește și seminte de in.Prin urmare, ulei de seminte de are astfel de comentarii care compoziția sa este unica, iar mirosul, care amintește de mirosul specific de ulei de pește, este un indicator clar al calității sale.Ulei

de seminte de in este foarte bun pentru lupta cu puncte negre în curs de dezvoltare pe fata.Înainte de a începe aveți nevoie pentru a vă spălați pe mâini.În primul rând, curatati bine fata de murdărie, apoi pune pe o compresa: să înmuiate în apă caldă pentru a pune bandaj de tifon sau seminte de in.Comprima deține 20 la 30 de minute.După procedura, o ușoară presiune de mână pentru a stoarce tot punctul negru și dezinfectat imediat fata.Uleiul de in pentru piele poate fi folosit pentru orice tip de piele.Aceasta poate ajuta bine în lupta împotriva petelor pigmentare și pistrui.Precum și utilizarea sa ca o masca pentru uleiul de bază.

ulei din semințe de in excelentă ajută la consolidarea parului si unghiilor.Iată câteva rețete care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți calitatea și aspectul părului.În primul rând ulei pur ar trebui să fie aplicat pe scalp, frecarea-l cu atenție.Apoi distribui uleiul peste lungimea părului și lăsați-l timp de câteva ore.Este posibil să ulei de in este mai bine absorbit, un pic de pre-încălzit.Și pentru a se asigura că uleiul este mai bine să aibă un impact asupra parului tau, te poate ține capul acoperit cu ulei de păr de pe feribot.

Deci, utilizarea ulei de in pentru par poate nu numai acasă, ci, de asemenea, în saună, înainte de samponare.Doar asigurați-vă că pentru a păstra în vedere faptul că o astfel de procedură în saună sau cu aburi sala poate fi efectuată nu mai mult de cincisprezece minute.Când de îngrijire a părului, puteți utiliza o bază lenjerie fără grăsime.Pentru acest ulei nu este luată, iar infuzia de semințe de in.Aceasta infuzie este perfect pentru a proteja parul si parul de la căldură excesivă în timpul întregului proces de utilizare bigudiuri.

Daca parul tau uscat si fragil, este necesar de a utiliza ulei de in pentru păr, frecarea-l înainte de fiecare spălare scalp.Această procedură ar trebui să se facă în termen de trei luni.Întregul curs poate fi repetat după o scurtă pauză.Aplice corect ulei de in pentru parul va ajuta să devină netedă și sănătoasă.Uleiul de in este vândut sub formă de lichid sau în capsule.Păstrați-l poate fi de un an, la o temperatură de cel mult 10 grade.Dacă uleiul este deschis, este necesar să-l folosească pentru o lună și, în același timp păstrând o distanță de lumină și căldură, de preferință într-un frigider.În caz contrar, uleiul se usucă repede datorită conținutului ridicat de acizi grași nesaturați.Ulei răsfățat sau uscate nu poate fi utilizat fie pentru tratament sau alimente.