Как да се получи и да кандидатстват за виза в Холандия

Всяка година хиляди туристи се тълпят на Холандия от Русия.Този живописен страна, разположена в северната част на Стария свят, е наистина уникално място на планетата Земя.

Защо Holland

Има добре развити морски риболов, перфектно организиран селското стопанство.Нещо повече, Холандия - тя също е склад на културното наследство и исторически ценности.Е, това не е тайна, че тази страна е буквално хипнотизиращ за неговите безкрайни полета от лалета и други цветя.Ето защо от виза за Холандия да разбере не само за тези, които просто искат да си починат в чужбина, но също и тези, които възнамеряват сериозно да се заеме с цветя бизнес в Русия.

Следва да се отбележи, че в миналото ръководството на горепосочените държави, заедно с други европейски нации са ратифицирали споразумението от Шенген, така че гостите на Холандия има специална процедура за влизане.С други думи, чужденците предварително трябва да се издават на шенгенска виза в Холандия.В интерес на истината, трябва да се подчертае, че страната "Лал

е" е в непосредствена близост до останалите участници на горното споразумение: Франция, Германия, Белгия, Люксембург, така че холандското консулство издадена шенгенска виза дава право да пътуват свободно в тези страни.

трябва да се подчертае, че има няколко опции разрешителни за влизане в "цвете" на страната, и всичко зависи от това защо си отиде там.Например, младите хора, които имат намерение да учат в съответната държава, трябва да получат студентска виза в Холандия, и тези, които просто ще се отпуснете и да се насладите на красотата, трябва да получи турист.

Когато издава разрешение за влизане

Разбира се, много се интересуват от въпроса за това, което в съда, за да кандидатства за разрешение да влезе в Холандия.

Въпреки това, имайте предвид, че от виза за Холандия - това е нещо неприятно, защото трябва да се съберат огромно количество документи.Кой е специално ангажирани в регистрация на разрешение за влизане в страната, "лалетата"?Въпреки факта, че не само са издали виза в Холандия, можете да го направите сами.Пакетът от документи може да бъде адресирано до Посолството на Кралство Нидерландия, намиращ се в руската столица, или на генералния на "Orange" на страната консулство, разположен в Санкт Петербург.В допълнение, в нашите региони се работи успешно холандски визови центрове (Ростов на Дон, Екатеринбург, Казан).Резиденти Мурманск може да се отнася до Norwegian генерално консулство, и жителите на Калининград - генералното консулство на шведски.

Трябва да се подчертае, че от виза за Холандия при позоваването в горната инстанция, не се получи, без да среща онлайн.Обикновено, този процес започва 14 дни преди пакета от документи.Lifetime регистрация на разрешение за влизане на Холандия е на 4 дни, но в някои случаи тя може да бъде страхотно.

Колко струва виза

са включени в цената на визата за виза такса в размер на 35 EUR и такса за обслужване (в документите за регистрация на визовия център), за които трябва да плащам 1000 рубли.В резултат на това цената на разрешение за влизане на Холандия е 2200 рубли.

Документи

забравяйте да получи виза за Холандия, които ще трябва да съберете доста голям набор от документи.В същото време трябва да знаете, че конкретен списък от тях зависи от това какъв гол ви преследват, отидете на "цветето" на страната.Въпреки това, основните документи, които трябва да се предоставят, така или иначе.

Така че, вие се нуждаете от виза, за да Holland?За попълнено първия, и неговите данни следва да бъдат същите като тези, съдържащи се в отчета, че сте изготвено по-рано, за да се получи паспорт.

Какво трябва повече?Тук са основният:

  • копие на всички страници на документа за самоличност;
  • валиден паспорт, който изтича не по-рано от 90 дни след предполагаемото завръщане;
  • оригиналния паспорт, който преди това е бил отменен (ако съдържа печат върху получаването на шенгенска виза);
  • здравно осигуряване в размер на 30 000 EUR или повече (с гаранция, че ще бъдат третирани в Холандия);Документ, потвърждаващ
  • платежоспособността си (извлечение от банковата сметка, а останалата част трябва да бъде такава, че дневният разход от 70 евро на депозит трябва да бъдат парични средства);
  • цветна снимка в размер на две части (3.5 х 4.5 cm, скучни, без ъгли и овали на светъл фон);
  • документ, потвърждаващ хотела, който съдържа информация за името му, данни за контакт, номер на гостите и продължителността на престоя;
  • документ, потвърждаващ резервацията на превозното средство, на което пътува до Холандия;Документ
  • издадена от работодателя, че сте на почивка или се случва в командировка (тя трябва да съдържа и информация за вашата позиция, заплата, данни за контакт на фирмата, в която работите);
  • документ, потвърждаващ съгласието на двете или на единия от родителите да оставят детето в чужбина (ако той отива без тях или една от тях);
  • надлежно заверено копие от удостоверение за раждане на детето, както и въпросник попълнен (ако Холандия заедно с вас да вземат децата).Документи

трябва да се подават лично.Освен това, ако не разполагат с време, за да се събере информация и приложения, можете да повери тази мисия на друг човек, след като му е издадено пълномощно.

разполага с туристическа виза

туристи и любители да получат виза за Холандия чрез предоставяне на документите, изброени в предходния параграф.В същото време, ако искате да издаде разрешение за влизане в страната, "лалетата" възможно най-бързо, най-добре е да се свържете с компания, която се занимава с визи в чужбина на професионална основа.Да, в този случай, вие плащате малко по-скъпо, но ще получи виза възможно най-скоро.

Удобства получи бизнес виза

допълнение към стандартния набор от документи, предприемачът е длъжен да уведоми за причините за посещението си в Холандия и да се посочи точното време, прекарано в страната.Ако инициативата идва от управлението на пътуване компанията, в която работят чуждестранни гости, той трябва допълнително да представят мотивационно писмо от работодателя.

Трябва да се отбележи, че един бизнес виза е достатъчно трудно да се търкаля.Като правило, тя се издава за срок не по-дълъг от една година.

Разполага с

студентска виза Този документ се издава на тези, които възнамеряват да получат висше образование в Холандия.Въпреки това, трябва предварително да се сключи договор с чуждестранен университет и да го преведе парите за обучение, която ще се основава на депозита, стига да не се получи едно "чуждо" диплома.Когато се премести в Холандия от вас може да изисква завършено средно образование, както и на хартиен носител, потвърждаващ приемане в холандски университет.В допълнение, ще трябва копие от отчета на гаранта, който действа като институцията на Холандия.

Удобства имигрантска виза (MVV)

Маркирайте тази опция позволява да се влезе в Холандия е изключително трудно, защото тя е свързана с получаване на разрешение за пребиваване.

Следва да се отбележи, някои от жителите да останат в страната, без холандско имигрант виза е забранено.Конкретна информация за тази е на разположение в центъра на заявление за виза или консулство на Холандия.Решение

дали да ви издаде виза MVV или не, получава отделна структура - за имиграция и натурализация на Холандия.И, разбира се, трябва да сте наясно, че на имигрантска виза без помощ - това е една много трудна задача, така че по този въпрос по-добре да се доверят на професионалисти.