Документи на финландската визата - само около комплекса!

Ако вашите планове включват посещение на Финландия, задължителната необходимост да се кандидатства за виза.

човек непосветените тя може да изглежда, че това е един изключително сложен процес, който изисква много време, пари и нерви.В действителност обаче, нищо страшно да се организира една финландска виза, не.Всичко е направено съвсем просто и бързо, при условие, че знаете какво да правите и как.

Процесът започва със събирането на необходимите документи.За да се получи финландска виза, ще ви е необходим паспорт, разбира се, тя трябва да се прилага.В същото време се обърне внимание на неговата валидност.Той има силата за още 3 месеца са минали от финализирането на последния рейс.Ако имате валиден паспорт на втория, той също се изисква.
Прикрепете и стария паспорт е изтекъл, особено ако те съдържат виза.За лицата, които не са достигнали са необходими 18 години, за да представи удостоверение за раждане (оригинал).Ако детето отива на Финландия само с един родител или от трето лице, е необходимо да се д

аде разрешение за напускане на страната от втория родител (и двете).

Това със сигурност трябва да бъде заверен от нотариус.Ако такова разрешение не е възможно, защото на смърт на родител, трябва да представят документи, за да докаже този факт.Документи на финландската виза за гражданите с увреждания трябва да съдържат никакви изявления на банкови сметки или кредитни карти, за да потвърдите своята способност да плати.

Сега добавите папка с документи домашни мелници и паспортни снимки, размер 4.7 * 3.6 см с един син или светло сив фон.На цветна снимка, трябва да се вижда ясно лицето, не излагайте снимка на всеки компютър, преработка или ретуширане, за да се избегнат ненужни усложнения.

добра идея за допълване на документите на финландския сертификата виза от мястото на вашата работа.Това показва позицията, трудов стаж, заплатите и данни за контакт на предприятието.Учениците имат нужда от помощ, предоставена от учебното заведение.

сигурни за медицинска застраховка политика валидна за целия период на престой във Финландия в размер на 30,000 €, както и услугите на туроператор или документ ваучер покана.Сега добавите папка консулство формуляр за кандидатстване, попълнен на ръка, четливо и получаване на плащането на консулска такса в размер на 35 €.

Ако кандидатствате за спешно внимание, сумата ще нарасне до € 70, а крайният срок за преразглеждането ще бъде само 3 дни, вместо на обичайните 10 дни.Консулският таксата за руснаци не се прилага за децата с паспорта си, преди те да достигнат шест години, ученици и студенти ще учат във Финландия, и учители, които пътуват като придружаващи лица.Още в тази категория са близки роднини на граждани, които са граждани на страни извън ЕС, или законно пребиваващи във Финландия Гражданите на Руската федерация.

Сега, че всички данни, събрани във финландския визата документи, можете да ги даряват с центъра на виза или посолство.

Финландия лесен за туристи и посетители от Русия.Така че, ако в миналото не са били в нарушение на паспортния режим, в този или други страни, няма пречки да посетят Финландия няма.Разбира се, при условие, че финландските визови документи са били предоставени в тяхната цялост.