Suosituin maailmassa rallin.

click fraud protection

Rally - yksi suosituimmista tyyppisiä moderneja kilpa.Se on erittäin viihdyttävä, mutta koska etujen miljoonia katsojia ympäri maailmaa.Eri mestaruuskilpailut on erityinen reitti "Paris-Dakar".Tämä rotu erottuu muiden joukossa.Mitä hän houkuttelee faneja ja osallistujat?Tämä käsitellään tässä artikkelissa.

historian kuuluisa auto maraton

Rally "Pariisi-Dakar" pidetään lopussa 1978.Ajatus tällaisen reitti oli moottoripyörä kilpailija Ranskasta T. Sabin.Vuonna 1977 hän eksyi autiomaassa Libyassa kilpailun aikana, "Abidjan-Nizza."Muutaman päivän vaeltelu ilman ruokaa tai vettä moottoripyöräilijä löytyi paimentolaisia ​​joka pelasti hänet.Huolimatta vahinko, autiomaa on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen Sabina, jonka hän halusi jakaa maailman kanssa.Tämä ajatus innostui luoda ratsastaja reitti suosituin tänään ralli.Dakarissa mukaan Thierry Sabine, oli olla päätepiste rotu, ja alkaa - Pariisi.

alkuperäisen ralli reitti kulkee Pohjois-Afrikka, Algeria, mutta johtuen vaikeasta poliittisesta tilanteesta ja lisääntyvät levottomuudet maassa, kisaa ovat hyväksyneet toisessa maassa - Marokko.Joskus osan matkaa osallistujien voittaa kautta Libya.

ensimmäinen kisa oli yksi World Cup.Kuitenkin säännöt kilpailun aiheuttanut monia eroja, joten päätettiin jättää rallin maailmanmestaruuden koko sijoitukset ja tehdä itsenäisiä.

mielenkiintoista, että ottelussa historiassa sen olemassaolosta osallistui paitsi ammatillista kilpakuskit, mutta monet rock-tähteä, kuuluisa urheilijoita ja edustajia muiden tieteenalojen (laskettelijoille, vuorikiipeilijää, merimiehet, jne.).

Ehdot ralli

osallistua tähän kilpailuun, sinun on tiedettävä säännöt ralli.Dakar on lopullinen määränpää reitin.Kilpailun alkua Pariisissa.Kilpailu kestää kolme viikkoa ja kattaa etäisyys noin 10000. Km.Ratsastajat saavat osallistua, paitsi erikoisajoneuvoja ralli, mutta myös autot ja rekat ja moottoripyörien.Kunkin liikennemuodon on erillinen kuittausoikeutta.Osallistujien joukossa ovat paitsi ammatillinen Racers, mutta myös faneille, jotka yleensä muodostavat noin 80% koko julisti.

Kuten edellä mainittiin, kuittaus World Cup ei sisällä tämän rallin.Dakar on viimeinen kaupunki matkalla ratsastajat, jossa voittajat määräytyvät.Tulla mestari kilpailun, sinun tarvitsee vain voittaa kilpailijansa tuloksista tämän autoteollisuuden maraton, toisin kuin World Cup, jossa osallistujat saavat pisteitä jokaisesta kilpailussa, joka on kauden päätteeksi esitetään yhteenveto.

voittajat ralli

alkuun saakka luvulle tärkein ennätys eniten voittoja ralli "Paris-Dakar" oli Stephane Peterhansel, joka voitti maratonin auto kuusi kertaa kymmenen vuoden osallistumista siihen.

Vuosi 2001 oli käännekohta sääntöjen rodun, ja suhteen voittajia.Mukaisesti sääntöjen muutoksiin kilpailun, joukkue ei voinut mukanaan teknologiaa, joka pettäessä voisi korjata tämän ongelman.Mahdolliset korjaukset olisi tehtävä kuljettajan ja navigaattori.Samana vuonna ralli ensimmäistä kertaa nainen voitti Jutta Kleinschmidt.

Venäjän autot ovat todellinen voittoisa ralli "Paris-Dakar"."KAMAZ-master", suuri Venäjän joukkue voitti maratonin monta kertaa.Viime vuosina se on edelleen hallussaan johtaa ja voittaa säännöllisesti suurissa kansainvälisissä kilpailuissa.

joukkue "KAMAZ-master»

Historiassa ralli "Dakar", Venäjän joukkue voitti 13 kertaa tämän arvostetun maraton.Vuonna 2015, ralli, joka pidettiin Boliviassa, Argentiinassa ja Chilessä, voitti ensimmäisen pilotti sijoitukset Ayrat Mardeev kuorma.Loppuvaiheessa rodun hän pystyi irtautumaan hänen ajajia ja lopulta ylitti lähimpien kilpailijoiden, muuten joukkuetoverinsa, 14 ja 51 minuuttia vastaavasti (2. sija - Nikolaev, 3. sija - Karginov).

Siten Venäjän lentäjät ovat jälleen osoittaneet mitä se tekee auto "KAMAZ"."Dakar" vuosittain trukin sijoitukset toimittaa hänelle.