Mi különbözteti meg a madár túzok és hol lakik?

túzok rendes - ez az egyik legnagyobb madarak, amelyek általában találtak Oroszországban.Ritkán, annak mérete eléri 21 kg.Festés madarak elég érdekes: piros, fekete jegyekkel, és az alsó héj fehér.

Mint általában, a hímek valamivel nagyobb, mint a nőké, eltérő, ezért nem csak a méret, hanem a "bajusz" fonalas tollak nőnek, hogy közel a torkát.Röviden, a túzok madár - egy nagyon szép és eredeti fauna.

elfogadta, hogy ez a faj nem tud repülni.Ez nem igaz: igen, a repülés a nehéz túzok, és csak akkor lehetséges, miután egy hosszú távon, de a levegőben, ez tartja meg róla.Furcsa módon, de a levegő inkább mászni a szél ellen.A földön, a madár túzok nagyon óvatos, hogy közel kerüljünk lehet bezárni csak a legtapasztaltabb vadász.

ő él a pusztában, és erdőssztyepp zóna, szereti Forb rétek.Ebből táplálkozik a fiatal hajtások a füvek és gabonafélék tejjel fokú érettséget, medvehagyma és a hagymát, és nem hagyják rovarok, kisemlősök, és még fiókák más madarak.

kell jegyezni, hogy a nyári forróságban madár túzok van szüksége, korlátlan hozzáférést biztosít a víz, mint fogyaszt sok nedvességet.Tekintettel arra a tényre, hogy nem rendelkezik a verejtékmirigyek, a forró évszakban azt, hogy komolyan.Hűlni a tested, leesik a földre, egyengető a szárnyait, és tátott szájjal, gyors légzés és a tanulás.Csak amikor a hő nem olyan szörnyű, a madarak újra a táplálékért.

buy instagram followers

Veszélyes a túzok és a heves esőzések.Nekik nincs olaj mirigy, hanem azért, mert a toll terjed azonnal nedves.Rendkívül veszélyes az erős őszi esők beállta előtt téli hideg.Jeges tollak do túzok teljesen tehetetlen, mellyel a ragadozók.

Száz évvel ezelőtt a túzok madár volt az egyik legáltalánosabb madarak területén az Orosz Birodalom.Ezrével megtalálhatók voltak, a mai ritka, hogy legalább egy madár.Egyes személyek Ukrajnában kimutatott, Közép-Ázsiában és részei a Kaukázusban.Ennek oka az ilyen éles számának csökkenése rejlik még a vadászat őket, és egy erős számának növekedése a kitárul sztyeppek.

túzok fészkeket (sztyeppei madarak jönnek nagyrészt hasonló) elégedett egyszerűen ásni egy kis lyukat a földbe, és előkészíti a száraz fű.Gyakran 2-3 tojást olajfatermesztésének letétbe közvetlenül a csupasz földön, ha nincs semmilyen ágynemű.Borongó madarakat hónapokig.

A csajok érdekel egyetlen nő.Veszély esetén a fiatal anya kerül egy különleges jelet, amelyen bujkál a fűben, megpróbált olyan feltűnő, mint lehetséges.Bird feltárja a csodálatos bátorsággal, egy pillanat alatt a szorongás eltéríti az ellenséges nekik, és még bátran támadta meg.

első hó a fiatalok és a szülők járják a sztyeppei élelmet keresve.Ha a vastagsága a hótakaró túl nagy lesz, vándorolnak délre.Szóval, ez a madár család túzok is meg lehet felelni, Tádzsikisztánban és Türkmenisztánban.

a saját otthonukban, visszatérnek májusban.Szinte azonnal megkezdődik párzási szezon, amelynek során a hímek nagyon szép tokuyut.