Iepure

iepure maro - doar un animal mare.Masa acestuia este de aproximativ patru până la cinci kilograme.Uneori, există, de asemenea, unele persoane de șapte kilograme.Cea mai mare iepurele găsit în zonele de nord ale habitatului lor.Cele mai mici Specimenele sunt comune în Marea Caspică și Caucaz.

Trebuie remarcat faptul că iepurele și iepurele sunt semnificativ diferite unele de altele.Astfel, al doilea mult mai mare decât prima.

European iepure are o culoare maronie de vară sau gri galben-gri sau pur.Pe lână dungi întunecate vizibile.În timpul iernii, in persoanele care trăiesc în regiunea de sud, culoarea nu se schimba.Hare, care locuiește în partea de nord, mult mai usor.Acest spate și capul să rămână închis.Animal lână genial, caracterizat prin ondulații mari, face mai vizibile undele intunecate.Coada este oarecum alungit, de culoare maro negru sau închis în toate anotimpurile.Urechile iepurele act lung (în flexie) din vârful nasului.Marginea exterioară a dungă neagră franjurata.Animalul are picioare

lungi, dar picioarele relativ înguste.Dimorfism sexual în colorarea nu este afișată.

iepure maro în zona de pădure se produce în principal în domeniile.În cazuri rare, se stabileste pe pajiști, margini de pădure, bushland și exploatare forestieră extinse.Animalul de multe ori văzut în apropierea așezărilor umane, în special în timpul iernii.Condiții favorabile pentru habitatul animalului sunt acele locuri unde cranguri mici alternează cu terenurile agricole si arbusti cu o rețea dezvoltată de ravene.Activitatea animal

mai ales noaptea si in orele amurg.În partea de nord, cu toate acestea, se poate observa pasari, hrănire și în timpul zilei.

maturare de vară a unui animal este o mică gaură.Animalul se sapă sub acoperirea unui tufiș o scurtă distanță de zona de alimentare.Acest Hare adăpost poate fi utilizat de mai multe ori.Ar trebui remarcat faptul că adăposturi situate în principal în conformitate cu vremea și anotimpurile.În primăvara anului costume maturare animale de multe ori încălzit pe teren.În vara, dimpotrivă - în cooler.În vreme ploioasă, iepure încercând să rămână pe zonele înalte uscate, în lipsa de ploaie, dimpotrivă - în zonele joase.În timpul iernii, maturarea costume de animale pe partea de sub vânt a unui adăpost.În timpul iernii, ca toamna, iepurii pot afla in stive la marginea localității, la clădirile.

Pe maturare dintr-un loc de hrănire a animalelor sunt mutate, confuze urmele și de a face mături, bucle și sdvoyki.În cazul în care iepurele face gumption, apoi încearcă să sară peste o movilă sau în tufiș, traseu lui a fost invizibil.

hrănește cu plante hrană pentru animale.Acesta utilizează diferite tipuri de plante.Acest plante sălbatice, care includ păpădie, troscot pasăre, vetrice, cicoare, trifoi, creson de iarnă, lucernă și altele.Se hrănește cu iepurele și plantele cultivate.Acestea includ cereale, floarea soarelui, hrisca.În animalul zona de nord poate mânca coaja și crengi de arbori și arbuști.Cu toate acestea, de regulă, se remarcă în anii rele, atunci când plantele erbacee sunt închise o mulțime de zăpadă.

mai devreme de un an de iepuri ating maturitatea sexuală.Termeni de reproducere dependente de condițiile climatice și geografice.

două ori pe an animalele vărsat.În diferite părți ale mediului de naparlire variază.Primăvară în cele mai multe dintre conturile pentru perioada martie-mai.Cel mai intens animale molt în luna aprilie.În septembrie, MOLT toamnă începe.La o mai devreme scădere a temperaturii, este mai rapid și se încheie în luna noiembrie.În vreme caldă - ar putea fi amânată până în decembrie.Direcția de molt primăvară - partea din spate a capului de trunchi.Direcția de cădere, dimpotrivă, la cap.