Cele mananca zibeta?

animal foarte frumos și grațios este un jder, dar în același timp este un prădător însetat de sânge, puternic și agil.Cu ghearele ascuțite, dinți bine dezvoltate și mișcări-fulger rapid, animalul este ușor de prins o proteina produsa în întuneric de noapte și Hare cocoșul de munte, cocoșul de mesteacăn și cocoși de munte.

Marten - prădător preferă să trăiască în categoria superioară a pădurii.Pentru reședința sa, ea alege pădurile de molid întuneric aglomerat, în cazul în care există un amestec de plop.

Locuri de vânătoare

Marten rar coboară din copaci la pământ.Vânătoare și ea preferă să trăiască în categoria superioară a pădurii.Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, mișcările ei pe teren la fel de rapid și gratuit.Animalul este capabil să ruleze foarte repede peste de la un trunchi de copac la altul.

Marten - prădător foarte șmecher și incredibil de agil.Ea are un corp subțire flexibil și de dimensiuni mici craniu plat.Animalul pătrunde efort crapaturile înguste dintre trunchiuri de copaci,

în scorburi.

Când prădătorul preferă să vâneze?

Cele mai frecvente jderul ataca victimele lor, în seara sau de noapte de ore.Această caracteristică este atât de caracteristică a animalului descris că în locurile în care se trăiește, împreună cu vânători Sable diferenția cu ușurință urmele lor.Ei cred că mișcarea nocturnă ar putea face doar un jder.Astfel urmele lasate de zi, fac parte Sobolev.Cu toate acestea, există excepții.Astfel, jderul de sex feminin în acele perioade când hrana tineri, de multe ori merge vânătoare în după-amiaza.Cu venirea iernii, atunci când puterea este abundent, prădători rar întâlnită în afara refugiu lui confortabil.Viscole și de iarnă îngheț jderul preferă să stea într-un cuib confortabil pentru mai multe zile.

vânătoare comportamentul pradator este foarte similar cu samur.În funcție de cantitatea de alimente în locul animalelor lor locuință poate trece pe zi, de la unu la douăzeci de kilometri.Trasee de vânătoare în special lungi în jderul deschide strâmb, situat în regiunile nordice ale zonei forestiere.Calea de zi cu zi a pradator este un multiplu bucle alternative care conduc la o zonă sunt susceptibile de a rămâne mâncare la altul.După Predator complet saturate, acesta se află în stare de repaus în apropierea locului de orgie lor.Acest animal poate ascunde sub punte sau căzute de copaci, și de a urca într-un gol lângă o pasăre sau veveriță.

dieta de bază

Cele mananca zibeta în locurile lor de locuire?Principalul alimentele din dieta ei - Voles.Predator mănâncă-le nu numai în sezonul cald.VOLES capturile de animale și de iarnă.Și în dieta de iarnă a prădător numărul lor scade cu doar un procent nesemnificativ.Acest lucru demonstrează faptul că chiar și o grosime de metri de zăpadă nu este un obstacol serios pentru jderul în urmărirea victimelor lor.În acei ani, când există mai ales o mulțime de VOLES, prădător pădure mai bine hrăniți.Aceasta reduce la minimum de gama sa de zi cu zi.

locul al doilea în

dieta

mangusta mănâncă cu Voles insuficiente în habitatele lor?În astfel de momente, începe să vâneze Grouse.Astfel, Ptarmigan, cocosul de munte si cocosul de munte ocupa locul al doilea in dieta animalului.Și aici prădător are propriile preferințe.În acest grup, rolul predominant jucat de Grouse.Pe o vanatoare de jder în mai mult de cincizeci la suta din cazuri.Aceasta este o explicație.Faptul că cocoșul de mesteacăn populează, de obicei, în taiga întuneric.Același loc de reședință alege și de jder.

Interesant, cocoșul în dieta de vară a prădător sunt rare.In perioada de iarna, ele reprezintă aproape douăzeci și cinci la sută, pentru că în sezonul rece, își petrec cea mai mare parte a zilei în zăpadă.În același timp, acestea au redus foarte mult auzul si viziune.În astfel de circumstanțe, să-i prindă devine mult mai usor.

Proteinele ca extracția

mangusta mănâncă mai mult?Locul al treilea în dieta de iarna ocupa proteine.Dar, în timpul verii, meniul sunt pe ultimul loc.Predator urmărește animal roșu, el sarind abil pe o ramură de copac.Dacă este necesar, persecuția continuă pe teren.Marten mănâncă proteine, pentru a le face garda de noapte în găuri sau fante dispuse.În acest moment, nu se aștepta la o rozătoare atac.

Dacă jder putere evaluată în ani diferiți, veți dezvăluit cu siguranță un model interesant.Se referă dieta.În cazul în care există un singur sau mai multe tipuri de alimente, prădători actualizează dieta sa.Deci, cu nu suficient pentru a mânca Voles, jder începe să Grouse și veverițe.Acest lucru duce la concluzia logică că zibeta este prădător adaptabil.Animalul nu se specializează în nici un fel de sacrificiu.Cu toate acestea, el preferă doar mâncarea, care este în prezent cea mai disponibile.Dacă într-un anumit an este crescut un număr mare de VOLES, prădător le va mânca.În cazul în care o mulțime de Grouse, ele vor sta la baza dietei sale.Cum

timpul jderul ani pot mânca o proteina?

Pentru a răspunde la această întrebare este necesar pentru a face o plată mică.Marten este alimentat de unul veveriță timp de două zile.Astfel, pentru întreaga prădător de iarna pot mânca până la nouăzeci de animale roșu.Cu toate acestea, se știe sigur ce mănâncă zibeta în pădure pentru a face calcule corecte.

proteine ​​jder in dieta este de numai 19,7 la sută.Prin urmare, în timpul iernii, se mananca nu mai mult de optsprezece rozatoare.În timpul verii, acest procent este semnificativ redus.În perioada caldă în dieta proteinelor prădător ocupă unul dintre ultimele locuri, care este cu 3,8 la sută (trei persoane).Aceste calcule nu sunt concludente.Un jder poate mânca pe tot parcursul anului de proteine ​​douăzeci și unu de.

Dar chiar și aici există unele nuanțe.Greutatea medie a jderul conținutului stomacal nu este mai mult de treizeci de grame.În plus, cercetările au arătat că zece la sută din tractului digestiv de prădători sunt goale la momentul sondajului.Prin urmare, jder în natură sunt adesea fie parțial sau total de foame.Din aceasta se poate concluziona că obținute anterior calculele trebuie ajustată în jos.Marten nu este capabil să mănânce douăzeci și unu, și șapte la zece proteină per an.Mâncăruri vegetariene

mangusta mănâncă vara în plus față de produsele alimentare pentru animale?Pentru animalele de pădure în timpul de încălzire al anului cea mai mare parte din dieta poate consta din alimente vegetale.Marten preferă să sărbătoare pe tot felul de fructe, fructe de padure, ciuperci si nuci.Și alimentele vegetale meniu prădător includ nu doar în timpul maturării sale.În timpul iernii animal găsit sub un strat de zăpadă de fructe de padure afine sau afine.În ceea ce privește frasin de munte, atunci zibeta mănâncă direct din ramurile.

tratează dulce

Eats zibeta?Animalul este foarte atasata de miere.Adâncitura în care trăiesc albinele sălbatice vizitează pradator până când este complet mânca toate stocurile.Lângă copacul unde jderul a fost găsit de iernare familie de albine, puteți vedea sute de zăpadă de piese și chiar truditorilor dungi înghețate.Desigur, mierea nu este în fiecare jder.De aceea, nu este mai mult decât o captură casual.

Dacă vara ruine cuib jder construit albine pământ sau viespi, apoi ca o delicatesă specială cu mare lăcomie mănâncă larve de insecte.

Cine altcineva jder include în dieta ta?

funcție în cazul în care zona de cazare a animalelor, poate consta dintr-un meniu de diferite mamifere, printre care sunt diferite păsări și mamifere.Cine mănâncă jderi?Este de vânătoare foarte de succes pentru rozătoare mici, cum ar fi veverite, marmotele și veverițe sol.Se poate prinde și iepure cu ușurință.

mănâncă Martens, care trăiesc în apropierea lacului?Prada sunt bizam și nutria, și șobolani de apă.Când foame jder pot merge pe urmele nurcă, ridicarea abandonat broaște ei.

într-un copac scobit produce pasari rapitoare mici - sâni, nuthatches și ciocănitori.Perioada de foame Marten ilizibil în produsele alimentare.Când un număr mic de VOLES, scorpii ea mănâncă.În vremuri normale, aceste rozătoare preferă să o facă din cauza mirosului lor.

Dieta proteine ​​pradator aduce varietate, producând insecte mari.Ele pot fi lăcustele sau libelule.

Weasel - un animal foarte curajos.Există dovezi că un prădător pot ataca tineri cerb.Cu toate acestea, aceste cazuri sunt extrem de rare.

Când lemn devine alimente limitate, jder poate veni aproape de locuire umană.În curtea lui, ataca porumbei și de pui cotețe.Și când păsările încep să intre în panică Rush, animal trezeste din reflex de ruinare.El forțează ucide prada chiar și atunci când valoarea sa este mult mai mare decât suma pe care jderul poate consuma alimente.În livezi prădător furtul pere, prune și cireșe coapte.Pe paturi, el poate mânca pepeni și chiar morcovi.

Perioada de animale foame sunt adesea patrunde in coșul de gunoi, și poartă fructele uscate din podurile caselor.În timpul iernii, jderul vânează șoareci și șobolani urbane.Predator pătrunde cu ușurință în rețeaua de încălzire și beciuri.El are o memorie mare și o capacitate mare de a naviga în situații dificile.

Dieta Casa jder

Cultivarea prădător în captivitate necesită stabilirea unor condiții de aprovizionare.Jder de origine ar trebui să primească produse din carne.Dieta lor în animalul trebuie să fie de cel puțin șaptezeci la sută.Ca alimente bogate in proteine ​​prădător poate fi dat la carne de cal și de vită organe și ficat, pește, etc.

în amestecul de alimentare ar trebui să fie lapte și cabana scăzut de grăsimi prezent branza, cartofi, mere, și furajele o varietate de suplimente de vitamine.În total, meniul ar trebui să fie de la opt la zece componente.