Zanima me, koliko črke v ruske abecede?

Kuinka paljon kirjeitä Venäjän aakkoset?Tuntuisi triviaali kysymys, mutta jos kaivaa historiasta, löydät paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.Kyllä, tietenkin, kirjeiden määrä Venäjän aakkoset - 33, joten mitään lapsi reagoi.Kuitenkin tämä vastaus on totta vain suhteessa nykyajan aakkoset.

Venäjän ensimmäinen "kyrilliset", esi aakkosten oli 10 kirjainta pidempi - 43. Cyril ja Methodius pyrki siirtämään kaikki kuulostaa graafisesti, ja nimetyt kirjeensä, esimerkiksi heidän ensimmäinen aakkoset oli "jus iso" ja "pieni jus".Jokainen kirjain kyrilliset aakkoset sai oman nimensä.Näistä nimet muodostettu viesti salataan aakkoset, ydin mikä näkyy seuraavasti: "Tiedän kirjaimet: kirjain - verkkotunnuksen. Töitä, ihmiset, kuten älykkäät ihmiset - kaivaa maailmankaikkeus! Kanna sana luottavaisesti: tieto - Jumalan lahja! Kokeile,kaivaa asioita valoa ymmärtää! »

mukaan enemmän viimeaikaisten tutkimusten perusteella tiedetään, että ensimmäisessä kyrillisiä aakkosia joitakin kirjeitä viittaavat samaan ääni. Täm

ä on, jos taistelu ylimääräisiä merkkejä. Ja se ei ole niin helppo oli vastatakysymys: "Kuinka monta kirjaimet Venäjän aakkoset?" historian muodostumista modernin Venäjän aakkoset Lukuisten alkuperäinen uudistus-vallankumous. Yksi heistä oli uudistuksen Peter I merkitys on, että hän siirsi yläindeksi merkkiä ja muutti kirjaimin Venäjän aakkoset. Tämä kasvotSe jumissa, ja on aktiivisessa käytössä ja meidän päivinämme.

viimeisin merkittävä uudistus vallankumous toteutettiin vuonna 1918, ja siitä lähtien Venäjän aakkosten kirjaimia tavallista enemmän - 33.

mielenkiintoinen on historiaa Tverin merkki - "b"- moderni aakkoset.Nykyään, koska peruskoulun opettajat selittää lapsille, mitä ja mitä sanoja hän laittaa.Kuitenkin ennen 1918 hän oli kirjoittanut pois lopussa sanojen jälkeen kirjain sen kova konsonantille.Kun kopioit kaikenlaisia ​​kirjaimia, tekstejä ja Virallisten papereiden on hänen kirjallisesti vei paljon aikaa.Hänen teokset ja sanomalehtiä maksaa noin 400000 ruplaa vuodessa.Saa pitkä ja kallis, ja niin hän löytää uuden toiminnon.

Joten aakkoset perustettiin vuonna 1942 ja enää sovelleta mitään muutoksia.Nyt tiedämme, mitä kukin kirjain on painettu ja käsikirjoitus, sekä isoja ja pieniä.Tämä on opettanut ensimmäisen luokkalaiset kouluissa ja kysymys hänen ensimmäinen opettaja: "Kuinka paljon kirjeitä Venäjän aakkoset?"He vastaavat luottavaisesti.Se on nämä taidot ja osaamisen mukana jokaiselle henkilölle läpi elämän.

Kaikki aakkosten jaetaan vokaaleja ja konsonantteja, sekä kirjeitä ilman ääntä arvoja kirjeitä kaksinkertainen terveiden arvojen ja kirjaimia yksi ääni arvo.

Ja voit pelata aakkoset koostuu eri salausta, jos jokainen kirjain osoittaa sen sarjanumero.Alkuperä voidaan pitää kirjain "A", ja se on mahdollista ja kirjain "I".

Jotkut kirjaimet on erityisen rakastettu, kuten kirjain "E".Hän laittaa muutaman monumentteja alueella maamme.

Tässä on mielenkiintoinen meidän aakkoset!Nyt voimme sanoa, kuinka monta kirjettä Venäjän aakkoset.