Ali potrebujem vizo v Dominikanski republiki?

<div> <div id="article_body" itemprop="articleBody"> <p> elegantna in dobro vzdrževane plaže, sinje modro morje, ali neverjetno, paradise in nelegirana počitnice - s je vse to povezano Dominikansko republiko.Še posebej dobro povratni let v koncentrirana ali Moker zimskem času, ko je večina od sosedov in prijateljev, pojdite na delo ali celo ležati z gripo ... Torej, če ste imeli priložnost, da preživijo svoje počitnice na čudovitem otoku, kjer je država, prva stvar je, da ugotovite, ali potrebujeteVizum za Dominikansko republiko.</p> <h2> Kaj pravijo strokovnjaki?</h2> <p> Vse je odvisno od tega, ali državljan države ste.Kot prebivalci Združenih držav Amerike, Evropske unije, Kanade in Velike Britanije skoraj povsod odpreti "zeleno cesto", Dominikanska republika in to ni nobena izjema.Ti lahko pridejo sem, ne urejena v ambasado.Ali potrebujem vizum Dominikanski republiki za državljane Rusije?Ne, enako kot za državljane Ukrajine in Kazahstana.Ta država gostoljubno odpira svoja vrata za vas, in dovoljenje, da ga vnesete, je običajen turist "Tarjeta" (zemljevid).Toda državljani drugih državah SND ni toliko sreče.Ali potrebujem vizum Dominikanski republiki do Armencev, Belorusov, Azerbajdžanci?Ja, da se sprostite v tem raju, bodo morali zaprositi za vizum prek veleposlaništva v svojih državah.<div><center> <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> <!-- tipings --> <ins class="adsbygoogle" style="display:inline-block;width:336px;height:280px" data-ad-client="ca-pub-4235477045164216" data-ad-slot="4216162687"></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script> </center></div></p> <div class="mid-g-block"> </div> <h2> Kaj je turistična kartica?</h2> <p> To posebno dovoljenje za obisk države, da razišče svoje znamenitosti, kulturo, običaje in praznike.Izdala je na letališču.To velja za en mesec (trideset dni).Seveda, da ne dajejo ven brezplačno.Tisti, ki želijo vedeti, ali boste potrebovali vizum Dominikanski republiki, morajo razumeti, da v tem primeru, tudi plačal določeno pristojbino.On ni zelo velika, in je deset dolarjev (ali evrov).Da bi dobili to kartico, medtem spremljanje dokument, ki ga mora predložiti potni list, da velja za ves čas, ki ga nameravate ostati v Dominikanski republiki.Prav tako boste morali pokazati vozovnico potrjuje svoj odhod iz države - doma ali kje drugje.Mimogrede, ko zapustijo Dominikansko republiko, boste morali plačati še pristojbino, ki je že dvakrat dražje - teh lokalne predpise.</p> <h2> Kaj naj storim, da tukaj se sprostite malo dlje?</h2> <p> kot Vietnama in Tajske, ter v mnogih tropskih krajev, so turisti, ki si želijo, da splash v rahlem morju niso nekaj tednih in mesecih.Kaj storiti v takem primeru?"No, pa zagotovo potrebovali vizum Dominikanski republiki!"- Skeptiki bo jok in narobe.Samo dobil želeno "Tarjeta" za trideset dni, ga lahko obnovite na kateri koli policijski postaji ali v lokalni službi migracij za nekaj dolarjev.Najdaljše obdobje, v katerem si lahko v takem primeru, da ostanejo v Dominikanski republiki - tri mesece.Če vas - državljan ene od držav, katerih državljani potrebujejo vizum za obisk to območje, veljavnost turističnih vstopnih dovoljenj - v šestdesetih dneh.Razširiti je lahko v storitev migracije še vedno istočasno.</p> <p> Včasih turisti doživljajo zaradi dejstva, da so nekatere države pogosto spremenili pravila za vstop in izstop, in informacije o tem, da ni dovolj.Morda zahteva že na to območje, kot Dominikanske republike, vizum za Rusi?2013 ni prinesel nobenih sprememb teh pravil, in turisti lahko varno izvede "Tarjeta" na letališču.Vendar, če je namen vašega obiska ni počitnice in podjetij ali dela, potem ste zagotovo morali dobiti dovoljenje na veleposlaništvu.</p> </div> </div>