Den mest populære i verden af ​​rally.

click fraud protection

Rally - en af ​​de mest populære typer af moderne racing.Det er meget underholdende, men fordi interesser millioner af seere verden over.Blandt de forskellige mesterskaber er en særlig rute "Paris-Dakar".Dette løb skiller sig ud blandt de andre.Hvad hun tiltrækker fans og deltagere?Dette vil blive diskuteret i denne artikel.

historie om den berømte bil maraton

Rally "Paris-Dakar" vil blive afholdt i slutningen af ​​1978.Ideen om en sådan rute var en motorcykel racer fra Frankrig T. Sabin.I 1977 fik han mistede i ørkenen i Libyen under løbet, "den Abidjan-Nice."Efter et par dage med at vandre uden mad eller vand motorcyklist fundet nomader, der reddede ham.På trods af uheld, har ørkenen gjorde et uudsletteligt indtryk på Sabina, som han ønskede at dele med verden.Denne idé blev inspireret til at skabe en rytter rute mest populære i dag rally.Dakar, i henhold til Thierry Sabine, var at være slutpunktet af løbet, og start - Paris.

indledende rally rute passerer gennem Nordafrika, Algeriet, men på grund af den vanskelige politiske situation og den stigende uro i landet, til løbet har godkendt et andet land - Marokko.Sommetider del af den måde deltagerne overvindes gennem Libyen.

første løb var en af ​​VM.Men reglerne for konkurrencen forårsagede mange forskelle, således at det blev besluttet at udelukke fra rally verden mesterskabet samlede stilling og gøre det autonome.

interessant, at i en kamp i historien om dens eksistens deltog ikke kun af professionelle racerkørere, men mange rockstjerner, berømte atleter og repræsentanter for andre discipliner (alpin skiløbere, bjergbestigere, sejlere, etc.).

Vilkår rally

For at deltage i denne konkurrence, skal du kende reglerne i rally.Dakar er den endelige destination for ruten.Start af løbet i Paris.Konkurrencen varer i tre uger, og dækker en afstand på omkring 10 tusind. Km.Ryttere får lov til at deltage, ikke kun ved særlige køretøjer til rally, men også i biler og lastbiler og motorcykler.For hver transportform der er en separat modregning.Blandt deltagerne er ikke kun professionelle racerkørere, men også fans, der normalt tegner sig for omkring 80% af den samlede erklæret.

Som nævnt ovenfor betyder modregning af World Cup ikke denne rally.Dakar er den sidste by på den måde ryttere, hvor vinderne bestemmes.At blive en mester af konkurrencen, skal du blot slå deres rivaler på resultaterne af denne automotive maraton, i modsætning til World Cup, hvor deltagerne får point for hvert løb, som ved udgangen af ​​sæsonen samlet.

vindere rally

Indtil begyndelsen af ​​det XXI århundrede den vigtigste rekorden for flest sejre i rally "Paris-Dakar" var Stephane Peterhansel, der vandt maraton bil seks gange i de ti år for deltagelse i det.

år 2001 var et vendepunkt i reglerne for løbet, og med hensyn til vinderne.I overensstemmelse med de ændringer af reglerne for konkurrencen, kunne holdet ikke bære med sig teknologien, som i tilfælde af svigt vil kunne løse dette problem.Alle reparationer skal udføres af føreren og navigator.I samme år i rally for første gang en kvinde vandt Jutta Kleinschmidt.

russiske lastbiler er blevet rigtig triumferende rally "Paris-Dakar"."KAMAZ-master", en stor russisk hold vandt de maraton mange gange.I de seneste år, det fortsætter med at holde føringen og vinde regelmæssigt på store internationale konkurrencer.

team "KAMAZ-mester»

I historien om rally "Dakar", den russiske hold vandt 13 gange i denne prestigefyldte maraton.I 2015 rally, som blev afholdt i Bolivia, Argentina og Chile, vandt den første pilot i den liga Ayrat Mardeev lastbiler.På den afsluttende fase af løbet var han i stand til at bryde væk fra hans forfølgere og til sidst overgået sine nærmeste konkurrenter, ved den måde, holdkammerater, 14 og 51 minutter henholdsvis (2. plads - Nikolaev, 3. plads - Karginov).

Således har de russiske piloter gang vist, hvad det tager bil "KAMAZ"."Dakar" fra år til år i lastbilen standings forelægger ham.